Renovisiegroep

Bel of mail ons renovatie team.

Renovisiegroep

De Renovisiegroep staat voor duurzaam renoveren mét visie.

De Renovisiegroep heeft bewust gekozen voor een samenwerking met  vaste, nuchtere, Noord-Hollandse kwaliteitsbedrijven die allemaal goed zijn in hun eigen vak en die  duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en passie voor hun vak hoog in het vaandel hebben staan. Een open en transparante samenwerking, maatwerk voor  een marktconforme prijs en veel aandacht voor de klant staat voor ons motto: Duurzaam renoveren met visie. De Renovisiegroep concretiseerd waar de markt om vraagt en dorstig naar zoekt – praktische, realistische ketensamenwerking MET toegevoegde waarde. De Renovisiegroep bespaart niet alleen tijd en geld, we bieden ook de zekerheid van de samenwerking. Deze samenwerking is risicoverlagend en kwaliteitsverhogend. Als je als opdrachtgever voor de Renovisiegroep kiest dan kies je voor de garantie op die meerwaarde en kies je voor de verbinding. Verbinding van kwaliteitsbedrijven, verbinding van bewoners,  verbinding van opdrachtgevers.

Samen bieden we meer waarde dan de optelsom van losse onderdelen.

Wilt u uw woning of appartement renoveren zonder zorgen? Bent u toe aan een nieuwe aanpak in ketensamenwerking? Dan biedt de Renovisiegroep de oplossing.

Onze kernwaarden:

  • U als klant staat centraal, wij luisteren naar uw wensen
  • Transparantie en openheid van zaken
  • Betrokkenheid bij uw project en de bewoners
  • Afspraak = Afspraak
  • Budget = Budget

Onze visie: De Renovisiegroep gelooft dat een mentaliteitsverandering in de bouw noodzakelijk is om prachtige bouw- en renovatieprojecten weer tot bloei te laten komen, tegen marktconforme prijzen. Projecten gebouwd door gepassioneerde, gedreven en duurzame bedrijven die voor de opdrachtgever een kwalitatief hoog project neer willen zetten. Het is onze visie dat door directe samenwerking met duurzame vaste partners deze vernieuwende  aanpak bij renovatieprojecten te bieden.

Samenwerking van idee tot opdracht waarbij de bewoner centraal staat – Zorgeloos Renoveren!

Tussen nu en 5 jaar willen we dat onze werkwijze toonaangevend is in Renovatieland.

Onze missie: Het is onze missie om gedateerde woningen en appartementen te renoveren door vanaf de beginfase mee te denken met de opdrachtgever in duurzame oplossingen. De expertise van de samenwerkende partners is hierbij essentieel. Dit resulteert in een comfortabele en energiezuinige woning waar de betrokkenheid en communicatie met de bewoners centraal staat.

Onze garantie’s: De samenwerkende partners staan garant voor hun producten en diensten.

Lees Verder

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op: info@renovisiegroep.nl