Renovisiegroep

Bel of mail ons renovatie team.

Partners

Riant connections

Samenwerken werkt!  Dat willen alle deelnemende partijen aan u bewijzen. Samenwerking op de lange termijn. Elke situatie is anders. Elke wens is anders. En daarom zijn wij continue in ontwikkeling.  Bundelen van kennis en ervaring waar u uiteindelijke de vruchten van plukt. Onze lijst van vaste partners is beperkt, want we stellen hoge eisen aan onze partners. Dit alles om u een totaalpakket aan te bieden voor uw investering in energetisch en energiebesparende maatregelen.

Werkend voor particulieren en bedrijven heeft oprichter en directeur van Riant Connections, Rian Aeilkema, jarenlange ervaring in het begeleiden van bewoners van bouw- en renovatieprojecten. Mijn bedrijf is opgebouwd vanuit mijn passie voor de bouwsector. En met succes! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke partij en een bekende naam in Noord-Holland. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij coördineren, organiseren en begeleiden uw bewoners door duidelijk te communiceren met alle partijen. BedrijfspresentatieVeerman De Rijp

 

 

Directeur René Veerman van Veerman de Rijp: “We hebben de aarde in bruikleen van onze kinderen en dat mogen we niet vergeten”.

Veerman de Rijp is met circa  40 medewerkers een moderne en op de toekomst gerichte timmerfabriek. Wij maken en plaatsen kozijnen, ramen en deuren in nieuwbouw en in renovatie. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn voor ons kernwaarden. Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om 100 procent aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout te gebruiken.

Veerman De Rijp ondersteunt daarom initiatieven gericht op het toepassen van aantoonbaar duurzaam geproduceerd hout. Zo ook het door ons behaalde FSC-certificaat en FSC-partnership. Daarmee maken wij duurzaamheid transparant.

Van der Bel BV

 

Samenwerking staat bij George Deken van Van der Bel Asbestsanering en sloopwerken al 60 jaar zeer hoog in het vaandel. Bij de tot standkoming van de Renovisiegroep was dit voor ons dan ook de reden om ons hier bij aan te sluiten. Voor de opdrachtgever een totaalpakket bieden waarbij alle partners als één club op het project staan, waar dus ook zichtbaar van elkaars mensen, machines en vakmanschap gebruik gemaakt wordt. Met elkaar de oplossing zoeken voor het probleem van de opdrachtgever dat is waar wij als Van der Bel voor staan en nu met de Renovisiegroep is dat een zeer waardevolle en belangrijke aanvulling. Dit alles sluit ook naadloos aan bij het beleid van Van der Bel BV op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen en het beperken van de Co2 uitstoot.  Bedrijfsfilm

Topdak

 

 

De eisen die aan de daken worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker belangrijker en gespecialiseerder wordt.  Directeur Edwin Wiepking van Topdak Dakbedekkingen BV renoveert, onderhoudt en brengt daken aan voor de nieuwbouw en de renovatiemarkt. Tot ons klantenbestand behoren (commerciële) instellingen, woningbouwverenigingen, industriële en professionele beheerders en particulieren.

Topdak biedt:

  • Een betrouwbare en duurzame waterdichting een oplossing die perfect is aangepast aan uw behoeften en steunt op de knowhow van een internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde dakdekkers
  • een feilloze dienstverlening, die alle dakzorgen van u overneemt
  • een onderhoudsprogramma, dat u van alle zorgen verlost (optie)
  • een topproduct van een fabrikant die het voortouw neemt inzake milieuzorg
Dick Zwarthoed BV

 

 

 

 

 

 

 

Schilder, Glas- en Wandafwerkingsbedrijf Dick Zwarthoed BV

Over het bedrijf    

Schilder, Glas- en Wandafwerkingsbedrijf Dick Zwarthoed BV uit Volendam. AF erkend en in 20 jaar tijd gegroeid tot 23 medewerkers. De visie van Dick Zwarthoed en Jeroen Smit is: het leveren van een goede kwaliteit tegen een correcte prijs, prettige omgangsvormen tussen personeel onderling, op de bouwplaats en met de werknemers van de opdrachtgevers en overige onderaannemers.

Kwaliteit
Om kwaliteit te waarborgen trachten wij altijd de toepassing van materialen van bekende leveranciers te combineren met het benodigde vakmanschap tijdens de verwerking, waarbij wij ons steeds bij twijfel laten voorlichten en instrueren door diverse leveranciers. Als erkend  AF schildersbedrijf worden wij jaarlijks getoetst op kwaliteit en bedrijfsvoering.

Smit Elektrotechniek BV

 

Rene de Koning, directeur bij Smit Elektra, dynamiek in specialisatie.

Smit Elektra is een middelgroot elektrotechnische bedrijf te Volendam. Met meer dan 50 jaar ervaring en 90 medewerkers biedt Smit Elektra verregaande specialisatie binnen een breed dienstenpakket. Smit Elektra stelt zich ten doel blijvend te innoveren en te verbeteren op het gebied van (elektro) techniek en organisatie.

Smit Elektra wint publieksprijs bij IBEV ondernemersverkiezing

Onderhoud.
Smit elektrotechniek zorgt niet alleen voor het aanleggen van verschillende installaties, maar is ook uw partner voor het onderhoud daarvan. Door periodiek onderhoud worden installaties regelmatig getest en in topconditie gehouden.

Vroling BV

Welkom bij technisch installatie bureau Vroling BV.

Directeur Dick Vroling vanVroling BV: Ons bedrijf  is een gerenommeerd technisch installatie bedrijf, waar alle vakgebieden zijn ondergebracht voor het hedendaagse installatiewerk. U kunt bij ons terecht voor de installatie van centrale verwarming in al zijn facetten, loodgieterwerk, sanitaire installaties, luchtbehandelingsinstallaties en airco-installaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in duurzame energie oplossingen.

Wij werken voor particulieren, woningstichtingen en de zakelijke markt, voor zowel nieuwbouw als renovatie. De projecten worden door het hele land gerealiseerd, waarbij het onderhoud in de regio wordt gedaan. Vakmanschap en service staat bij ons hoog in het vaandel.

In 2006 zijn we winnaar geworden van de prestigieuze  Badkamer Design Award die elke twee jaar wordt uitgereikt op de VSK beur in Utrecht.

Wij zijn aangelsoten bij de branchorganisatie UNETO-VNI, Daarnaast zijn wij KOMO, STEK en VCA gecertificeerd.