Renovisiegroep

Bel of mail ons renovatie team.
#
#

Duurzame Renovatie Quick Scan

De Duurzaam Renovatie Quick Scan van de Renovisiegroep helpt gebouwbeheerders, eigenaren en bewoners om snel, deskundig en betrouwbaar inzicht te krijgen in mogelijke renovatiescenario’s voor het betreffende pand. De aanpak bestaat uit een team van specialisten op alle renovatiegebieden die tegelijk en met elkaar op een open en transparante manier een inventarisatie doen van het pand. Hierbij worden de bewoners / gebruikers intensief betrokken door hun in de opname te betrekken en hun eventuele wensen of grieven mee te nemen. Hierdoor is een technisch EN sociaal contract mogelijk tussen beheer, bewoners en opdrachtnemers.

Voordelen?

Lees verder

#
#

Renovisiegroep in finale Gouden Kans 2013

Renovisiegroep: Kandidaat Gouden Kans 2013

Het organiseren van een renovatie bezorgt veel mensen grijze haren. De Renovisiegroep speelt hier slim op in met een integrale ketensamenwerking met tien individuele gespecialiseerde West-Friese bedrijven, die elkaar perfect aanvullen. Op basis van een integrale, Duurzame Renovatie Quick Scan wordt gezocht naar het best denkbare renovatiescenario. Unieke ketensamenwerking van 10 Noord-Hollandse bouw gerelateerde bedrijven verfrist renovatiemarkt.
Ondernemer: Rian Aeilkema uit Berkhout. U kunt direct uw stem uitbrengen om ons de publieksprijs te laten winnen!

STEM OP ONS

Finale Gouden Kans op 1 oktober 2013 in teken van Verbinding
Wie wint dit jaar de titel meest innovatieve ondernemer in Noord-Holland?

 Amsterdam, 2 september –  Op 1 oktober 2013 vindt de uitreiking van de Gouden Kans 2013 plaats. Acht ondernemers uit Noord-Holland hebben zich genomineerd met zeer innovatieve producten en diensten. Zij presenteren zich op het podium live voor een exclusief publiek bestaande uit beleidsmakers, ondernemers én de jury. De ondernemers strijden om de juryprijs van €10.000,- en de publieksprijs waarvoor gestemd kan worden op www.kansenkanon.nl. De Renovisiegroep is een van de finalisten.

 

#
#
#

AIA Symposium Alkmaar 17 mei

Rian Aeilkema als spreker namens de Renovisiegroep:

Waarom wij het anders doen! Klik HIER voor het complete programma.

#
#

Renovisiegroep in RTL 7 Uitzending Ondernemend Nederland

RTL7 uitzending Ondernemend Nederland – innovatie – Renovisiegroep.

Deze uitzending is gewijd aan innovatie, waarbij de ketensamenwerking van de Renovisiegroep belicht wordt Rian Aeilkema van de Renovisiegroep en door bewoners en opdrachtgever van het project in Amsterdam.

De uitzending vindt plaats op zondag 19 mei om 10.00 uur en de herhaling op zaterdag 25 mei om 13.00 uur.

   

#

Samenwerking leidt tot duurzame renovatie en nieuwe business

Maandagmiddag 22 april jongstleden vond op het Noord-Hollandse provinciehuis in Haarlem de aftrap van het project Bouwen aan Integrale Ketensamenwerking (BIK) plaats met een ontmoeting tussen MKB-bedrijven en Gedeputeerde Jaap Bond. Innovatief ondernemerschap in ketensamenwerking moet leiden tot betere kansen voor Noord-Hollandse (consortia van) bedrijven in de bouw.

Lees hier het persbericht.

#
#
#
#