Renovisiegroep

Bel of mail ons renovatie team.

VVE

Renovisiegroep maakt renoveren waardevol voor de bewoners

Als Vereniging van Eigenaren heeft u de zorg over de goede staat van uw gebouw.  Dit brengt veel zorg en kosten met zich mee. Uw mede-eigenaren stellen ook steeds hogere eisen aan de staat van de woning in verband met de waarde. Niemand verwacht van u dat u een expert bent. Wel verwachten de eigenaren dat u ieders belangen goed behartigt en gaat voor het beste eindresultaat: kwaliteit voor een betaalbare prijs binnen de gestelde termijn zonder risico te lopen. Ook uw eigen tijdsbesteding moet redelijk blijven.

Renovisiegroep biedt een totaalgemak aanpak voor duurzaam gevelonderhoud. Er is veel ruimte voor de individuele wensen. Het bouwen is een transparant en duurzaam proces gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit.

Renovisiegroep is een samenwerking van een team van kwaliteitsbedrijven met een duurzame mentaliteit. Wij vermijden overlast en tijdens de uitvoering kan u van ons een paar dagen eropuit. U kunt het hele proces ook van nabij meemaken – ook leerzaam en leuk voor uw kinderen of kleinkinderen.

Wij plannen het onderhoud zo, dat het binnen het beschikbare budget wordt uitgevoerd. Geen onnodige tussenschakels die alleen maar geld kosten en misverstanden kunnen veroorzaken – gewoon met de experts zelf om tafel. Pas als u bewoners tevreden zijn, zijn wij het ook.

Renovisiegroep – Gezond en comfortabel wonen